تبلیغات
آموزش آشپزی و مدل لباس - خوراک اسفناج و کالباس

جستجو

 

خوراک اسفناج و کالباس

شنبه 9 آبان 1388   07:32 ب.ظ


نوع مطلب : آموزش آشپزی ،

مواد لازم


۴۵۰ گرم برگ اسفناج تازه
 پنج ورق کالباس گوشت‎
 یک حبه سیر خرد شده‎
 یک عدد پیاز متوسط خرد شده
 کمی جوز هندی

 نمک و فلفل
 دو قاشق غذاخوری کره‎
 دو قاشق غذاخوری آرد‎
 یک فنجان شیر


طرز تهیه
اسفناج ها را تمیز کرده، بشویید، خرد کرده و در آب جوش به مدت دو دقیقه ریخته تا بپزد. سپس آن را در آبکش ریخته و صبر کنید تا سرد شود. روغن را در تابه ریخته، پیاز، سیر و کالباس را در آن تفت دهید. کره را در ظرف دیگری ریخته و به مدت دو دقیقه آرد را روی حرارت ملایم تفت دهید، سپس شیر را به آن اضافه کرده و اجازه دهید تا کمی بپزد. مخلوط اسفناج درون ماهیتابه را به شیر پخته شده اضافه کنید، سپس به میزان دلخواه جوز هندی و نمک و فلفل به آن اضافه کنید.


نوشته شده توسط : abed