تبلیغات
آموزش آشپزی و مدل لباس - ذرت مکزیکی

جستجو

 

ذرت مکزیکی

شنبه 9 آبان 1388   03:13 ب.ظ


نوع مطلب : آموزش آشپزی ،

ذرت مکزیکی

مواد لازم برای تهیه چهار لیوان کوچک ذرت:

ذرت بخارپز                                      نیم کیلو

قارچ                                              ۵ عدد متوسط

پودر آویشن                                    ۱ قاشق مرباخوری سرخالی

سس هزار جزیره                             به مقدار لازم

کره                                               ۲۵ گرم

نمک                                            نصف قاشق چایخوری

فلفل                                            ۴/۱ قاشق چایخوری

 

طرز تهیه:

من خودم همیشه بلال می خریدم و دون میکردم و یا در آب حدوداً می پختم و یا بخار پزشون میکردم. ولی هر کاری که میکردم و هر چی ذرت شیر هم می خریدم به نرمی و شیرینی ذرت های بیرون نمی شد. الان چند باری است که دارم ذرت بخارپز فله ای میخرم (محض اطلاعتون کیلویی ۳۶۰۰ تومان) حالا ذرت مکزیکی هام خیلی خوب میشه دقیقاً مثل ذرت هایی که بیرون می فروشند. با این تفاوت که من با نیم کیلو ذرت حداقل چهار تا لیوان کوچیک درست می کنم و خیلی مقرون به صرفه تر از بیرون میشه. شما هم درست کنید مطمئنم که با من هم عقیده خواهید شد.

اگر خودتون میخواهید ذرت رو بخار پز کنید اول اون رو دون کنید راهش هم اینه که با یه چاقو یک ردیف از دونه ها رو در بیارید سپس با دست بقیه شون به راحتی در میان.بعد هم با کمی آب حدوددو تا سه ساعت بگذارید بپزه و یا اینکه در بخارپز بریزید و در حدود ۱ ساعت بگذارید بپزه اگر از این ذرت های آماده بیرون هم استفاده می کنید این ذرت ها فریزری هستند و فقط نیاز به چند دقیقه بخار دارند که یخشون باز بشه.قارچ ها رو هم ورقه ورقه کرده و با ذرت مخلوط می کنیم و میگذاریم تا بخارپز شود سپس در این مواد را در ظرفی که میخواهیم میریزیم و کره را به آن اضافه میکنیم و سریع هم میزنیم تا آب شود. نمک ، فلفل ، پودرآویشن را میریزیم. سس هزار جزیره را به مقداری میریزیم که ذرت ها کاملاً به سس آغشته شود مقدار آبلیمو بسته به نظر شماست. نوش جان مطمئنم که می پسندید.



نوشته شده توسط : abed