تبلیغات
آموزش آشپزی و مدل لباس - پتاژ آرد جو

جستجو

 

پتاژ آرد جو

سه شنبه 12 آبان 1388   03:08 ب.ظ


نوع مطلب : آموزش آشپزی ،

مواد لازم :   

آرد جو  4 قاشق سوپخوری
آب گوشت  5 فنجان
شیر هموژنیزه  5 فنجان
خامه  50 گرم
كره  50 گرم
فلفل  قدری
نمك  قدری

طرز تهیه :

آب گوشت و دو لیوان از شیر را مخلوط میكنیم و میجوشانیم , بعد آرد را در بقیه شیر حل مینمائیم و حرارت زیر آب گوشت را ملایم میكنیم و آرد حل شده را كم كم بآب گوشت می افزائیم و بهم میزنیم تا آرد گلوله نشود , بعد میگذاریم پتاژ آهسته بجوشد و كمی غلیظ شود و باندازه كافی نمك و فلفل بآن میزنیم , ممكن است داخل سوپخوری كمی نان تست شده كوچك بگذاریم و پتاژ را روی آن بریزیم و خامه یا كره را بآن اضافه كنیم .


نوشته شده توسط : abed