تبلیغات
آموزش آشپزی و مدل لباس - پتاژ آرتیشو

جستجو

 

پتاژ آرتیشو

شنبه 9 آبان 1388   03:02 ب.ظ


نوع مطلب : آموزش آشپزی ،

مواد لازم :   

آرتیشوك  4 عدد
آب گوشت  5 فنجان
آرد سفید  2 قاشق سوپخوری
كره  50 گرم
شیر هموژنیزه  1 فنجان
زرده تخم مرغ  3 عدد
خامه  75 گرم
نمك  قدری

طرز تهیه :

در ظرفی آب میریزیم و میگذاریم جوش بیاید , آرتیشوها را میشوئیم و در آب جوش با كمی نمك میریزیم و میگذاریم بپزد هر وقت برگ آرتیشو بآسانی كنده شد آرتیشوها پخته شده است , بعد آرتیشو ها را در صافی میریزیم و برگهای آنرا می كنیم و ته آرتیشو را كه قلب آرتیشو نامیده میشود بر میداریم و تیغهای كوچك روی آنرا گرفته آرتیشو را از دستگاه یا صافی رد می كنیم , آرد را با كره كمی سرخ میكنیم تا طلائی شود , آب گوشت را كم كم روی آرد سرخ شده میریزیم و بهم میزنیم تا مایه جوش بیاید , شیر را با آرتیشوی آماده مخلوط میكنیم و داخل مایه میریزیم و میگذاریم چند جوش بزند و كمی غلیظ شود , بعد كمی نمك اضافه میكنیم و زرده تخم مرغ را می زنیم و كم كم داخل پتاژ میریزیم , بعد از یك جوش پتاژ را در سوپخوری میریزیم و خامه را روی آن میدهیم ممكن است كمی نان خشك تست شده كوچك , كوچك نیز داخل سوپخوری بریزیم , ممكن است ته آرتیشو را بعد از پختن و تیغ گرفتن ریز خرد كنیم و بدون چرخ كردن داخل سوپ بریزیم .


نوشته شده توسط : abed