تبلیغات
آموزش آشپزی و مدل لباس - پتاژ قارچ با پنیر فیلا فیلا

جستجو

 

پتاژ قارچ با پنیر فیلا فیلا

شنبه 9 آبان 1388   02:56 ب.ظ


نوع مطلب : آموزش آشپزی ،

مواد لازم :  
كره 3  قاشق سوپخوری 
قارچ 500  گرم 
شیر هموژنیزه 8  فنجان 
خامه 1  فنجان 
آرد سفید 0.5  فنجان 
زرده تخم مرغ 1  عدد 
آب لیموترش 3  قاشق سوپخوری 
آب گوشت 5  فنجان 
كرفس خرد شده 50  گرم 
نان سوخاری قدری 
پنیر فیلا فیلا 500  گرم 
فلفل قدری 
نمك قدری 
طرز تهیه :

 
ابتدا بندهای موجود در ساقه كرفس را جدا نموده بعد آن را ریز خرد می كنیم و با آب گوشت با حرارت ملایم می پزیم .
آرد را روی حرارت تفت می دهیم تا خامی بوی آرد از بین برود ولی رنگ آن تغییر نكند . آرد را از روی حرارت برداشته شیر را به تدریج به آن اضافه می كنیم بعد آن را به پتاژ اضافه نموده قارچ را پس از شستن خرد نموده حرارت پتاژ را ملایم میكنیم . تا پتاژ كاملا جا بیفتد .در آخر خامه را با زرده تخم مرغ و آبلیمو مخلوط كرده به پتاژ اضافه می كنیم , پتاژ را در ظرف پیركس ریخته روی ان نان تست قرار می دهیم بعد پنیر فیلا فیلا را رنده كرده و روی آن می ریزیم , سپس فر را با حرارت  350  درجه فارنهایت گرم می كنیم , به مدت یك ربع پتاژ را در طبقه وسط فر قرار می دهیم .


نوشته شده توسط : abed