تبلیغات
آموزش آشپزی و مدل لباس - كنسومه پنیر

جستجو

 

كنسومه پنیر

شنبه 9 آبان 1388   02:51 ب.ظ


نوع مطلب : آموزش آشپزی ،

مواد لازم :   

سس بشامل  1 فنجان
پنیر گرویر  100 گرم
نان سوخاری  200 گرم
آب گوشت  3 فنجان
زرده تخم مرغ  2 عدد
فلفل  قدری
نمك  قدری

طرز تهیه :

آب گوشت را با سس بشامل میجوشانیم و پنیر را در آب گوشت میریزیم و بهم میزنیم تا حل شود , آنگاه زرده تخم مرغ را میزنیم و داخل سوپخوری میریزیم و كنسومه را داغ داغ روی زرده تخم مرغ خالی و مخلوط میكنیم نانهای تست شده را روی آن میپاشیم .


نوشته شده توسط : abed