تبلیغات
آموزش آشپزی و مدل لباس - کته تند

جستجو

 

کته تند

شنبه 9 آبان 1388   02:51 ب.ظ


نوع مطلب : آموزش آشپزی ،

مواد لازم

پیاز حلقه شده - یك عدد
مرغ - 150 گرم
برنج - سه پیمانه
آبغوره - نصف پیمانه
سبزی معطر در صورت تمایل - یك قاشق ‌غذاخوری
كره - 50 گرم
زردچوبه، نمك، كاری، فلفل و دارچین - به میزان‌ لازم
روغن - به میزان لازم

کته تند

طرز تهیه

درون یك قابلمه پیاز حلقه‌ شده را در روغن سرخ كرده، سپس تكه‌ های مرغ بدون استخوان را به آن اضافه می‌كنیم. كمی كه تفت خورد برنج و آب را به مواد اضافه كرده، همراه با آبغوره، نمك، كره، زردچوبه، كاری، دارچین و فلفل فراوان، در صورت تمایل كمی هم سبزی معطر می‌توانید اضافه كنید وقتی آب به خورد برنج رفت، كته را دم كرده پس از 40 دقیقه غذا حاضر است.


نوشته شده توسط : abed