تبلیغات
آموزش آشپزی و مدل لباس - سوپ بره مراکشی

جستجو

 

سوپ بره مراکشی

جمعه 8 آبان 1388   05:56 ب.ظ


نوع مطلب : آموزش آشپزی ،

مواد لازم

برای ۶ نفر
▪ ۷۵ گرم یا یک‌دوم پیمانه نخود (شب تا صبح خیسانده شود)
▪ ۱۵ گرم یا یک قاشق سوپ‌خوری کره
▪ ۲۲۵ گرم گوشت لخم گوسفند (خورشی خرد شود)
▪ یک عدد پیاز (خرد شود)
▪ ۴۵۰ گرم گوجه‌فرنگی (پوست‌کنده و خرد شود)
▪ ۲۰ گرم یا ۲ ساقه برگ کرفس (خرد شود)
▪ ۲ قاشق سوپ‌خوری جعفری (خردشود)
▪ یک قاشق سوپ‌خوری گشنیز تازه (خردشود)
▪ نصف قاشق چای‌خوری پودر زنجبیل
▪ نصف قاشق چای‌خوری زردچوبه
▪ یک قاشق چای‌خوری دارچین آسیاب‌شده
▪ ۵/ ۷ پیمانه آب
▪ ۷۵ گرم یا یک دوم پیمانه عدس
▪ ۷۵ گرم ماکارونی رشته‌ای سوپی (ورمیشل)
▪ ۲ عدد زرده تخم‌مرغ [آشنایی با خواص تخم‌مرغ]
▪ آب یک عدد لیموترش
▪ نمک و فلفل سیاه به میزان کافی
▪ چند برگ گشنیز برای تزئین


طرز تهیه


۱ ) کره را در قابلمه بزرگی ریخته و روی شعله اجاق‌گاز قرار دهید تا آب شود، سپس تکه‌های گوشت را در کره به مدت ۳ تا ۴ دقیقه یا تا زمانی که گوشت قهوه‌ای‌رنگ شود، تفت دهید.
۲ ) گوجه فرنگی، برگ کرفس، جعفری، گشنیز و پیاز را به همراه ادویه‌جات شامل زنجبیل، دارچین و زردچوبه اضافه کرده و با نمک و فلفل سیاه مزه‌دار کنید، سپس آب، عدس و نخود خیس‌خورده را نیز بیفزایید.
۳ )شعله اجاق‌گاز را برای مدت ۱۰ دقیقه بالا ببرید تا کف مواد در سطح سوپ جمع شود؛ سپس آن را با قاشق بردارید و بیرون بریزید. پس از آن شعله را کم کرده و اجازه دهید سوپ روی شعله کم اجاق‌گاز به مدت ۲ساعت یا تا زمانی که نخود و گوشت بپزد، حرارت ببیند.
۴ ) حالا زمان اضافه‌کردن ورمیشل یا همان رشته سوپی است. پس از آن حدود ۱۰ دقیقه دیگر سوپ را حرارت دهید تا ورمیشل نرم شود.
۵ ) در ظرف دیگری زرده‌های تخم‌مرغ را در کمی آب‌لیموترش هم بزنید و به سوپ اضافه کنید ولی توجه داشته باشید که پس از یکی دو جوش خوردن، سوپ باید از روی اجاق برداشته شود؛ سپس همین‌طور هم بزنید تا غلیظ شود.
حالا سوپ را در ظرف موردنظر ریخته و پس از تزئین با برگ‌های گشنیز همراه لیموترش سرو کنید.


نوشته شده توسط : abed